Notícies

Nova Junta del CoMB, encapçalada per Jaume Padrós

Padrós tornarà a presidir el Col·legi durant els propers quatre anys amb una Junta de Govern i una Assemblea de Compromissaris renovades
 
Imatge cedida per la candidatura Padrós'18
 
La candidatura encapçalada per Jaume Padrós ha resultat guanyadora de les eleccions a la Junta de Govern i delegats de l’Assemblea de Compromissaris del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) en ser l’única candidatura presentada dins del termini establert, que ha finalitzat avui a les 14 hores. Tal com estableixen els Estatuts del CoMB, un cop verificat el compliment de les condicions d’elegibilitat dels candidats i la resta de requisits, la Junta Electoral ha procedit a declarar guanyadora la candidatura Padrós’18. Professionalisme. Així doncs, Jaume Padrós tornarà a presidir el CoMB durant els propers quatre anys, al costat d'una Junta de Govern i una Assemblea de Compromissaris renovades, amb prop del 50% de noves incorporacions.
 
Els Estatuts del CoMB disposen que, en cas que es presenti una única candidatura a les eleccions, “la Junta Electoral, sense necessitat de continuar el procediment electoral ni celebrar la jornada de vot o sufragi, la declararà guanyadora”.
 
Un cop confirmada la reelecció, el president del CoMB, Jaume Padrós, ha declarat que el seu equip seguirà treballant “per la defensa de la professió i dels seus valors, dels professionals, dels interessos dels pacients i del sistema sanitari”.
 
La nova Junta de Govern està integrada pels metges i metgesses següents:

President: Jaume Padrós Selma
Vicepresidenta Primera: Elvira Bisbe Vives
Vicepresident Segon: Jaume Sellarès Sallas
Secretari: Gustavo Tolchinsky Wiesen
Tresorer: Lluís Esteve Balagué
Vicesecretària: Sònia Miravet Jiménez
Vocals:
Antoni Trilla Garcia
Magda Campins Martí
Josep Maria Benet Martí
Anna Carreres Molas
Anna Olivé Torralba
Mireia Puig Campmany
Pere Torner Pifarré
Iolanda Jordan Garcia
Francesc Bas Cutrina
Àngels Escorsell Mañosa
Antonio Roman Broto
Eulàlia Ruiz Gil
Mònica Botta Santasuana
Ylènia Garcia Navarro
 
Informació relacionada: