Notícies

Nou web commemoratiu de l’Any 2014 Dr. Simeò Selga i Ubach

Dr. Simeò SelgaEn un acte més d’homenatge, el COMB posa en marxa un espai web dedicat a l’Any 2014 Dr. Simeó Selga i Ubach on es donen a conèixer els actes del centenari del seu naixement al mateix temps que es pretén contribuir a divulgar encara més la figura de l’insigne prohom i pediatre manresà. 


En aquest nou web, es poden consultar les notícies que des de la declaració col·legial d’Any 2014 Dr. Simeó Selga i Ubach s’han generat. També, l’agenda dels actes commemoratius així com la informació relacionada un cop s’hagin celebrat.  Hi ha, també, una galeria d’imatges i un llibre de visites obert a tothom –i en especial als companys, amics i pacients que van tractar  el Dr. Selga-. Aquest és un espai on compartir els records, anècdotes i paraules que el Dr. Simeó Selga els va deixar per sempre més.

El Dr. Lluís Guerrero, comissari de l’Any 2014 Dr. Simeó Selga i Ubach,  crida a participar activament a les moltes persones que poden testimoniar la gran tasca social i educativa desenvolupada a Manresa i comarca pel Dr. Selga, sense obviar el seu destacat paper com a ciutadà, pediatre i historiador.

El web commemoratiu està vinculat  a la Galeria de Metges Catalans, pàgina web dedicada a la  memòria de metges catalans distingits per una activitat professional destacada.