Notícies

L'equip de Clínica Galatea rep el premi al millor pòster de PAIME al V Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Patologia Dual

L’equip de la Clínica Galatea va rebre el passat cap de setmana el premi al millor pòster de PAIME (Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt) durant  el V Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Patologia Dual (ASPD), que es va celebrar a Madrid juntament amb el 1r Congrés de l’Associació Mundial de Patologia Dual (WADD). Els autors havien presentat el pòster “Treatment needs of physicians with self-reported dual diagnosis: a retrospective cohort study during their first treatment episode at a Physicians’ Health Program” (M.D. Braquehais, M.J. Bel, S. Valero, X. Mozo, E. Llavayol, T. Pujol, M. Heredia, A. Díaz, E. Bruguera, M. Casas).

El congrés va comptar amb la participació de ponents nacionals i internacionals de primera línia, que van presentar les darreres novetats en els àmbits de la recerca i de la pràctica clínica al voltant de la patologia dual, a més de nous coneixements en el camp de les neurociències. La trobada va ser una oportunitat per compartir resultats d’investigacions i experiències clíniques.

La WADD, que celebrava el seu primer congrés, s’ha compromès a avançar en la qualitat de l’atenció sanitària que reben els pacients amb patologia dual a tots els països del món, a través de la millora de la formació, l’educació i la pràctica clínica de psiquiatres, psicòlegs, infermers, treballadors socials i altres professionals implicats.