Notícies

La Junta de Govern del COMB lamenta la mort del nen diagnosticat de diftèria

La Junta de Govern del COMB lamenta la mort del nen diagnosticat amb diftèria i que estava ingressat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. El Col·legi vol fer extensiu aquest sentiment als seus pares, familiars i amics.

Vol recordar que les vacunes són segures i incidir en la responsabilitat individual i social a l'hora de vacunar-se per evitar malalties com la diftèria. El COMB remarca als ciutadans que davant qualsevol dubte facin confiança al seus metges.

També vol ressaltar l’excel·lent tasca dels professionals que han atès al nen i que han estat capaços de detectar i atendre el primer cas de diftèria a Catalunya en els darrers 30 anys.

Les vacunes sistemàtiques tenen un ampli consens mèdic i la seva recomanació es clau per la bona praxi i el compliment de les normes del nostre Codi de Deontologia.

El Col·legi de Metges de Barcelona, conjuntament amb els Col·legis de Metges de Tarragona, Lleida i Girona endegaran la propera setmana una campanya amb el lema “Vacunar és protegir”, en la que hi ha col·laborat destacades personalitats del món cultural, periodístic i esportiu

27 de juny 2015