Notícies

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges organitza una nova sessió del ‘Cinefòrum en medicina’

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges organitza una nova sessió del ‘Cinefòrum en medicina’

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha organitzat la quarta sessió del Cinefòrum en Medicina, que ha consistit en la projecció de la pel·lícula Las confesiones del doctor Sachs i un debat posterior. L’acte va tenir lloc el 7 d’octubre, a les 20 hores, a l’espai auditori Terrassa BBVA de Terrassa. 

La pel·lícula Las confesiones del doctor Sachs (Michael Deville, 1999) tracta temes com la implicació del metge d’una petita ciutat en la vida dels pacients i el seu entorn i les reflexions que això li provoca. La metgessa especialista en medicina familiar i comunitària del CAP Castellar del Vallès i vicepresidenta de la Junta Comarcal del Vallès Occidental del CoMB, Isabel Martínez, ha moderat el debat, on hi han participarat la metgessa especialista en medicina familiar i comunitària del CAP Badia del Vallès, Eva Bellerino, i el metge especialista en medicina familiar i comunitària del CAP Balsareny entre els anys 1982-2022, Josep Cañellas. La presidenta de la Junta Comarcal, Montserrat Garcia, ha presidit la sessió. 

Amb el cicle Cinefòrum en Medicina, el CoMB pretén oferir una activitat als metges de la comarca on poder debatre aspectes socials, culturals i mèdics a partir de diferents pel·lícules, amb la participació d’experts i del públic assistent. El cicle de cinefòrum és gratuït prèvia inscripció i està obert a tots els col·legiats del CoMB, familiars i amics, així com al públic en general.