Notícies

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges celebra l’Acte de la Professió Mèdica

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges celebra l’Acte de la Professió Mèdica

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha organitzat l’Acte de la Professió Mèdica del Vallès Occidental l’11 de novembre, a les 20 hores, a la sala El Siglo – Mercantic de Sant Cugat del Vallès. 

La celebració va tenir un caràcter professional, lúdic i cultural i, amb el temps, pretén esdevenir un punt de trobada per a tots els metges i metgesses que viuen i/o treballen a la comarca. Durant l’acte es va fer el lliurament del Premi Dr. Josep Maria Plans 2022, dedicat a l’àmbit de l’atenció primària.  

La presidenta de la Junta Comarcal del Vallès Occidental, Montserrat Garcia, va donar la benvinguda a l’acte i l’escriptora i historiadora Laia Perearnau va presentar la seva novel·la Francesca de Barcelona, amb la qual ha guanyat el Premi Nèstor Luján 2022 de novel·la històrica. Es tracta d’una història ambientada a la Barcelona del segle XIV sobre la vida d’una de les primeres dones cirurgianes. Durant l’acte també es va fer un homenatge als metges i metgesses que es jubilen a la comarca i es va donar la benvinguda als professionals joves que s’hi incorporen. El president del CoMB, Jaume Padrós, va ser l’encarregat de cloure l’acte. 

El president del CoMB, Jaume Padrós: la metgessa guanyadora del premi Dr. Josep Maria Plans i Molina, Carmen Expósito; i la presidenta de la Junta Comarcal del Vallès Occidental, Montserrat Garcia

 El president del CoMB, Jaume Padrós; la metgessa guanyadora de l'accèsit del premi Dr. Josep Maria Plans i Molina, Isabel Roig; i la presidenta de la Junta Comarcal del Vallès Occidental, Montserrat Garcia

 

Premi Dr. Josep Maria Plans 2022

  • 5a edició Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina: Carmen Expósito, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, pel treball Niveles de TSH como factor de riesgo independiente del HGNA y fibrosis hepática en la población general.
  • Accèssit al Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina: Isabel Roig, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, pel treball El abordaje integral del paciente fumador suma salud.