Notícies

Acte de la professió mèdica al Garraf 2022

La Junta Comarcal del Garraf del Col·legi de Metges celebra l’acte de la professió mèdica

La Junta Comarcal del Garraf del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha organitzat lActe de la Professió Mèdica del Garraf, que va tenir lloc el 29 de setembre, a les 20 hores, al Neàpolis – Espai Crea&Co de Vilanova i la Geltrú. 

La celebració va tenir un caràcter professional, lúdic i cultural, és un punt de trobada per tots els professionals de la salut que viuen i/o treballen a la comarca. Durant l’acte es va fer el lliurament de la 3a edició del Premi Dr. Josep Antoni Grífols i Roig 2022.  

La presidenta de la Junta Comarcal de l’Alt Penedès, Maria Lluïsa Calvet, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte, i el president del CoMB, Jaume Padrós, va pronunciar la conferència “I després de la pandèmia què? Lliçons apreses”.  

El professionals premiats enguany són: 

  • David Vega, metge especialista en medicina familiar i comunitària, Premi Ex aequo en la categoria d’atenció primària pel treball Satisfacción de la atención percibida por los pacientes de forma telemática durante la pandemia de COVID-19 en dos áreas básicas de salud.
  • Anna Gatell, metgessa especialista en pediatria, Premi Ex aequo en la categoria d’atenció primària pel treball Transmissió del SARS-CoV-2 en la població pediàtrica a Catalunya. Resultats en la comarca del Garraf - Alt Penedès.
  • Josep Maria Benet, metge especialista en medicina familiar i comunitària, Accèsit en la categoria d’atenció primària pel treball Anàlisi de les reclamacions mèdiques en les visites  a  les consultes  dels metges de família.
  • Marta Arroyo, metgessa especialista en geriatria, Premi en la categoria d’atenció hospitalària pel treball Test de Olfato UPSIT® & Encefalopatía hepática encubierta (Covert Hepatic Encephalopathy).
  • Husein Alkasab, metge, Premi en la categoria d’atenció sociosanitària pel treball Análisis de los efectos de la pandemia sobre las capacidades físicas en población geriátrica institucionalitzada.
  • Oscar Macho, metge especialista en geriatria, Accèsit en la categoria d’atenció sociosanitària pel treball Percepción por los profesionales sanitarios de las barandillas como medida de sujeción física.

Acte de la professió mèdica del Garraf 2022