Notícies

La Junta Comarcal del Bages del CoMB lliura a Manresa els Premis de la Vigília de Sant Lluc

La Junta Comarcal del Bages del CoMB lliura a Manresa els Premis de la Vigília de Sant Lluc

La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), va organitzar el divendres, 19 de novembre, l’acte de lliurament dels premis de la Vigília de Sant Lluc, la tradicional celebració de la professió mèdica bagenca.

Els professionals premiats enguany son:

  • XVIII Beca del Bages al Metge Jove: Sílvia Góngora, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i l'equip format per Anna Villaplana Casaponsa i Núria Sensat Borràs, pel treball Art versus medicalització: estudi sobre l’impacte d’una intervenció basada en pràctiques fotogràfiques en la des prescripció de benzodiazepines en un centre d’atenció primària.
  • Accèssit XXIV Premi Bages de Ciències Mèdiques: Montse Domènech, metgessa especialista en oncologia, i l’equip format per Sílvia Catot, Rosa Cobacho, Montse Ciurana, Anna Vidal, Pere Farràs i els membres restants del Grup Llarg Supervivent, pel treball Atenció al llarg supervivent de càncer: Gestió compartida entre dos nivells assistencials. Oncologia i Atenció Primària.
  • XXIV Premi Bages de Ciències Mèdiques: Anna Ruiz, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i l’equip format per Anna Ramírez, Queralt Miró, Josep Vidal, Olga Franquesa, Lucía Ferreira, Susanna Morcate, Aina Fuster, Anna Forcada, Selena Alonso, Gemma Ruiz-Olalla, Marta Vidal, Rocio Rubio, Ruth Agilar, Gemma Moncunill i Carlota Dobaño, pel treball Seroprevalença 16,5 mesos després de l’inici de la pandèmia COVID-19.

L’entrega dels guardons es va dur a terme a la Cocteleria Glaç de Manresa, en un acte de petit format que va comptar amb l’assistència de Jaume Sellarès i Lluís Esteve, vicepresident i tresorer del CoMB, respectivament, i de Jordi Aligué com a president de la Junta Comarcal del Bages.

  • Podeu veure les imatges dels premis aquí.