Notícies

La Junta Comarcal de l’Anoia  del CoMB celebra la festivitat Dr. Pere Gabarró i Garcia amb una conferència sobre salut i cànnabis

La Junta Comarcal de l’Anoia del CoMB celebra la festivitat Dr. Pere Gabarró i Garcia amb una conferència sobre salut i cànnabis

La Junta Comarcal de l’Anoia del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va organitzar el passat 30 de maig, a l’Auditori del Centre Cívic Nord d’Igualada, la Festivitat Dr. Pere Gabarró i Garcia, l’Acte de la Professió Mèdica de l’Anoia. Enguany, el tema central de l’acte ha estat una conferència sobre “Salut i cànnabis”.  

A propòsit del debat recurrent sobre la regulació i el consum de cànnabis, la Junta del Govern del CoMB va elaborar un Decàleg que, basat en les darreres evidències científiques, insisteix en els danys en la salut associats al consum d’aquesta substància, especialment per a les persones joves, i alerta dels riscos potencials que la seva creixent disponibilitat pot suposar. 

La pediatra adjunta a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques i a la direcció mèdica de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, membre de la Junta de Govern del CoMB i promotora del document, Iolanda Jordan, va pronunciar la conferència “Salut i cànnabis”. 

Atenent a la temàtica de la conferència, la sessió s’adreçava a professionals sanitaris, però també a persones vinculades al sistema educatiu, pares d’adolescents, joves i persones interessades. La metgessa de família a l’EAP Anoia Rural i presidenta de la Junta Comarcal de l’Anoia, Elisenda Florensa, va presentar la festivitat i el membre de la Junta del CoMB, Jordi Aligué, va ser l’encarregat de cloure l’acte.