Notícies

La Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges celebra l’acte de la professió mèdica

La Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges celebra l’Acte de la Professió Mèdica

La Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha organitzat l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès, que va tenir lloc el 17 de novembre, a les 20.30 hores, a l’Auditori de VINSEUM  de Vilafranca del Penedès. 

La celebració vol ser un punt de trobada per a tots els metges i metgesses que viuen i/o treballen a la comarca i té un caràcter professional, lúdic i cultural. La presidenta de la Junta Comarcal de l’Alt Penedès, Mariona Monera, va ser la benvinguda de l’acte i el director de la Fundació Galatea, Antoni Calvo, va pronunciar la conferència “La salut dels professionals de la salut” on va explicar els serveis que la Fundació Galatea ofereix als professionals de la salut i també va oferir dades sobre la salut emocionals dels metges i metgesses arran de la pandèmia de COVID-19. 

Durant l’acte també es va ser un reconeixement als companys i companyes que han exercit a l’Alt Penedès i que en els darrers anys han cessat la seva activitat per jubilació. El president del CoMB, Jaume Padrós, i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Anna Dobas, van cloure la jornada.