Notícies

La Junta Comarcal de Bages del CoMB organitza a Manresa la Vigília de Sant Lluc, acte de la professió mèdica del Bages

La Junta Comarcal de Bages del CoMB organitza a Manresa la Vigília de Sant Lluc, acte de la professió mèdica del Bages

La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha organitzat una nova edició de la Vigília de Sant Lluc, la tradicional celebració de la professió mèdica bagenca, que el va celebrar el divendres 21 d’octubre a les 20 hores, al restaurant Torre Busquet de Manresa. En el marc de la celebració es va donar a conèixer els treballs guanyadors dels premis convocats, així com els reconeixements a la trajectòria dels professionals.

A l’acte, hi van intervenir el president de la Junta Comarcal del Bages, Jordi Aligué, i el periodista, humorista i actor Queco Novell. El president del CoMB, Jaume Padrós, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, van ser els encarregat de cloure l’acte. 

Els professionals premiats enguany són:

  • XIX Beca del Bages al Metge Jove: Mercè Subirana, metgessa resident en Medicina Familiar i Comunitària pel treball Avaluació de la ingesta de calci en dones en edat postmenopàusica tractades amb suplements de calci a l’atenció primària.
  • XXV Premi Bages de Ciències Mèdiques: Dolors Garcia, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària pel treball 3D/3D+ como herramienta de valoración geriátrica ràpida y de adecuación del recurso asistencial al alta de los Servicios de urgencias.
  • Premi Vivències Mèdiques: Carme Villanueva, metgessa del PADES Bages, i Cristòfol Ortega, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària de l’Hospital Sant Andreu de Manresa.