Notícies

La Fundació Galatea i el COPC desenvoluparan un programa assistencial especialitzat per als psicòlegs catalans

La Fundació Galatea i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar un programa assistencial d’atenció als psicòlegs amb trastorns mentals i conductes addictives. A més d’aquest programa específic, ambdues institucions també posaran en marxa programes de prevenció i promoció de la salut dels psicòlegs, centrant-se especialment en el seu estil de vida, les seves condicions de treball i el nivell d’estrès i “burn-out” al que estan sotmesos. 


En la signatura del conveni han participat el degà del COPC, Josep Vilajoana, i el president de la Fundació Galatea, Dr. Miquel Vilardell. Tots dos han destacat la importància d’aquest treball conjunt per ajudar als professionals a treballar amb plenitud de facultats i oferir als ciutadans una assistència de qualitat. 

La Fundació Galatea és pionera en el desenvolupament de programes d’aquest tipus. Des que va nàixer a l’any 2001 en el si del COMB, ha impulsat projectes de referència, com ara el PAIMM (Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt), el RETORN per infermers, l’ASSIS per veterinaris i l’ÍTACA per farmacèutics.