Notícies

Ja pots presentar el teu projecte als Premis Esteve

Fins el proper 15 d’octubre està oberta la convocatòria de la quarta edició dels Premis Esteve “Units per l’Atenció al Pacient”. Poden presentar la seva candidatura tots els professionals o entitats del sector sanitari i farmacèutic que estiguin desenvolupant projectes per promoure el costat més humà de la professió.

Els Premis Esteve “Units per l’Atenció al Pacient” són una iniciativa d’Esteve que organitza aquests guardons conjuntament amb l’Organització Mèdica Colegial (OMC) i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF). En total, es lliuraran quatre premis, dos de l’Àrea Mèdica i dos de l’Àrea Farmacéutica, en la categoria Personal, per aquelles iniciatives que es presentin a títol individual o de grups de treball; i la Institucional, per col·legis, societats científiques o associacions professionals. Els guardons es convoquen cada dos anys i estan dotats, cadascun d’ells amb 15.000 euros i una escultura de bronze de l’artista Marcel Martí.

Poden presentar la seva candidatura tots els farmacèutics que exerceixen a Espanya, així com associacions o entitats dedicades a la salut, a través del formulari d’inscripció disponible a les següents webs:www.premiosesteve.comwww.esteve.com i www.portalfarma.com del CGCOF on també podran consultar les bases del certamen.

Els premis pretenen promoure aquelles iniciatives destinades a impulsar projectes que millorin l’atenció i la comunicació amb els pacients. A més de reconèixer l’esforç dels farmacèutics i els metges que realitzen un major i millor apropament al pacient.

Un jurat, presidit per l’OMC (en la categoria de metges)i pel CGCOF (en la de farmacèutics) i, format per personalitats de reconegut prestigi dins del sector, representants de pacients i professionals de mitjans de comunicació, serà l’encarregat d’avaluar els treballs rebuts i decidir els guanyadors.

Es valoraran especialment aquells treballs que suposin una innovació respecte a la pràctica habitual del sector sanitari i que puguin ser aplicats per altres professionals. El jurat també destacarà aquelles iniciatives que sobresurtin per tenir un cert impacte social i continuïtat, o que hagin contribuït a aconseguir canvis a la vida de les persones. Tindran preferència els projectes finalitzats o que ja s’hagin posa’t en marxa, i dels quals ja s’hagin obtingut resultats.

Els Premis Esteve “Units per l’Atenció al Pacient” forma part del programa Esteve, més a prop: programa d’atenció al pacient, que inclou totes aquelles iniciatives que, com aquest certamen, es porten a terme amb la finalitat d’aportar noves eines que facilitin la comunicació entre metges, farmacèutics i pacients.

Per més informació:
Secretària Tècnica Premis Esteve
Tlf. 606 00 69 58