Notícies

Gran Recapte d'Aliments: “Tu el pots fer més gran”

Els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya han organitzat per sisè any consecutiu la campanya de recollida de productes el “Gran Recapte d’Aliments a Catalunya”, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre arreu del país.


Per fer possible aquesta gran xarxa solidària es necessiten 20.000 voluntaris que estaran repartits en els 2.000 punts de recollida que s’han adherit a la campanya. Si vols participar, encara estàs a temps. Pots registrar-te com a voluntari o coordinador a la pàgina web del Gran Recapte.

L’objectiu d’aquesta gran recollida d’aliments és donar resposta a les urgències alimentàries dels més necessitats i sensibilitzar els catalans sobre la realitat de moltes persones. I és que un 20% de la població a Catalunya viu en situació de pobresa i precarietat alimentària que es veu agreujada per la crisi econòmica. 

Des del Banc d’Aliments també s’ha fet una crida per què la gent hi participi. La campanya “Tu el pots fer més gran” ha comptat amb rostres tan coneguts com Lluís Soler o Blanca Portillo i la fita és superar els 3 milions de quilos d’aliments bàsics (llet, oli, llegums) que es van aconseguir recollir l’any passat. 

Anima’t i participa-hi! A més, el Banc d’Aliments t’ho posa molt fàcil perquè si no pots desplaçar-te fins el teu mercat o supermercat més proper, pots fer la teva donació a través d’aquest web