Notícies

Gairebé 10.000 metges ja gaudeixen dels avantatges de l’acord amb BBVA

Fa més de 25 anys que el COMB va iniciar la seva col·laboració amb -en aquells temps- Banca Catalana, que va esdevenir BBVA a partir de l'any 2000. La dipositaria dels Fons d'Inversió Medifond i Mediner, i la concessió de préstecs hipotecaris per als col·legiats eren les activitats fonamentals.

A partir de 2007, arran de la firma d'un nou acord, es varen aconseguir importants nous avantatges per als col·legiats, com l’obertura d’una oficina de BBVA a la 2a planta de l’edifici del COMB, o l’ampliació de l’oferta de productes i serveis adaptats als seus interessos. A dia d’avui, gairebé 10.000 metges ja es beneficien de les condicions preferents que ofereix aquest acord de col·laboració.

La política del COMB i el Grup MED respecte aquests acords contempla un principi fonamental: que els col·legiats estiguin atesos per personal proper al Col·legi, que estableixi com a prioritat el benestar del metge i que sigui coneixedor de les necessitats específiques del nostre col·lectiu.

En aquesta línia, l’acord que mantenia el COMB primer amb Fibanc, i després de la seva adquisició, amb Banco Mediolanum, finalitzarà el 30 d’abril de 2013 ja que aquesta entitat financera ha variat la seva política de comercialització apostant per la venda directa a través d’una xarxa comercial pròpia.

Es tracta d’una decisió unilateral per part de Banco Mediolanum, que ha decidit deixar de prestar servei als col·legiats, tancant l’oficina ubicada a la 2a planta de l’edifici col·legial, l’1 de maig de 2013. A partir d’aquesta data, ni el Col·legi ni el Grup MED podran garantir l’atenció ni els productes que ofereixi Banco Mediolanum.

En qualsevol cas, i mercès a l’acord especial que mantenim amb BBVA, des del COMB i el Grup MED continuem, i continuarem, prestant uns serveis bancaris adaptats a les necessitats específiques dels metges i llurs famílies, amb la màxima professionalitat, i en unes condicions preferents respecte a les del mercat. Uns serveis en els què ja confien gairebé 10.000 metges.