Notícies

Èxit del Curs de Preparació per a la Jubilació per a metges

En la propera dècada es jubilaran a Catalunya més de 10.000 metges, d’aquests una tercera part correspon als col·legiats actuals. Al tractar-se d’una professió tant vocacional, el moment de la jubilació pot suposar un daltabaix, i per això és imprescindible planificar aquest canvi vital.

Amb aquest objectiu, l’Associació de Metges Jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Secció de Metges Jubilats i el Programa de Protecció Social del COMB han organitzat el I Curs de Preparació per a la Jubilació de Metges als hospitals, dirigit a metges de 55 a 65 anys i les seves parelles per maximitzar la qualitat de vida en aquesta etapa. 

La primera edició d’aquest curs, que s’ha fet a l’Hospital Universitari de Bellvitge durant mes i mig, ha estat tot un èxit i ha abordat temes com la planificació econòmica, fiscal, i personal. Un dels ponents ha estat el Dr. Miquel Vilardell, expresident del Col·legi, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i autor del llibre ‘Envellir bé’, qui ha donat una sèrie de recomanacions per arribar en les millors condicions possibles a la vellesa. 

Els assistents han manifestat la seva satisfacció amb la qualitat dels continguts del curs i dels docents. De fet, totes les places disponibles s’han ocupat i moltes persones han quedat en llista d’espera. Per això, s’està treballant per oferir aquest curs en altres centres assistencials, com ara l’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital Clínic.    

Si esteu interessats en assistir-hi podeu adreçar-vos al Programa de Protecció Social del COMB (93 567 88 94) .