Notícies

Els col·legis de metges de Catalunya, guardonats amb el “Premi Talent d'Honor a la Solidaritat” 2020

Els quatre col·legis de metges de Catalunya han estat guardonats amb el Premi Talent d’Honor a la Solidaritat 2020, que atorguen conjuntament la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest reconeixement s’ha concedit “per la capacitat de treball, la professionalitat i l’empatia de tots aquells que treballen cada dia, amb vocació abnegada, en el sector de la salut”. El Premi Talent d’Honor a la Solidaritat d’enguany s’atorga ex aequo amb els quatre col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya, per tal de reconèixer tots els professionals sanitaris implicats en la lluita contra la COVID-19. 

Els Premis Talent són una iniciativa per fomentar la creativitat i oferir oportunitats i visibilitat als nous talents a Catalunya, des de la participació i amb el suport d'institucions, entitats, empreses i particulars. L’edició de 2020 se centra en la lluita de les empreses i institucions catalanes per superar la COVID-19. 

El lliurament dels premis va ser emès per TV3 ahir, dia 19 d’agost, des del Saló dels Cònsols de la Llotja de Mar, i va comptar amb la participació de Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, en representació dels col·legis de metges catalans. 

Accediu al programa complet de TV3 “Premis Talent 2020” aquí.