Notícies

El reportatge “I tu, vacunes?” recorda que “vacunar és protegir”

El programa 30 minuts de TV3 va emetre el passat diumenge el reportatge I tu, vacunes?, posant de manifest la tendència creixent de les famílies de no vacunar els seus fills. Aquest és un fet molt preocupant per les autoritats sanitàries que insisteixen en la importància de la vacunació, especialment entre els més petits, per evitar contraure malalties greus. 

Aquesta mateixa línia és la que segueix la campanya “Vacunar és protegir”, elaborada pel Col·legi amb el suport del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. Els objectius de la campanya són dos: deixar molt clar que les vacunes salven vides i conscienciar a la ciutadania de la necessitat de vacunar-se per protegir-se i protegir el seu entorn de malalties infeccioses. 

La campanya es va llançar l’estiu passat i compta amb el testimoni de metges i metgesses catalans de referència i amb el de personalitats molt reconegudes del món de la cultura, l’esport i els mitjans de comunicació. “Vacunar és protegir” va tenir un gran ressò a les xarxes socials, especialment a Twitter. Podeu fer el seguiment amb el hasthtag #vacunarésprotegir

Més informació