Notícies

El Dr. Josep Sánchez de Toledo, Català de l'Any 2012


El doctor Josep Sánchez de Toledo  (Barcelona, 1951), cap del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ha estat guardonat amb el Català de l'Any 2012, certamen organitzat per El Periódico i Els Matins de TV3. 

Aquest guardó és un reconeixement a la seva trajectòria i a la del Servei d'Oncohematologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron que dirigeix. Aquest servei va ser pioner l’any 1984 a fer transplantaments de mèdul·la òssia en nens amb leucèmia, l’any 2012, el Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron va rebre el màxim guardó europeu per la qualitat dels procediments que aplica.

En 28 anys, l'Hospital Vall d'Hebron ha realitzat 1.040 trasplantaments de cèl·lules mare de la sang a nens malalts de càncer. Més del doble que qualsevol altre hospital espanyol. 

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona felicita al Dr. Josep Sánchez de Toledo i al Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron per aquest guardó i per la seva professionalitat, humanisme i exemplaritat. 

El Dr. Sánchez de Toledo va ser guardonat l'any 2012 amb els Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.   
    
(Font: El Periódico de Catalunya i Hospital Vall d’Hebron)