Notícies

El Dr. Jaume Padrós defensa la presumpció d’innocència dels metges imputats per les pròtesis Traiber i reclama finesa, cura i rigor a les autoritats judicials

El president del COMB, el Dr. Jaume Padrós, ha esta convidat al programa “8 al dia” de 8TV per abordar el tema de la imputació de 47 metges acusats d’acceptar presumptament comissions il·legals de l’empresa Traiber a canvi d’emprar pròtesis defectuoses d’aquesta mateixa marca. 
 
El Dr. Padrós ha mostrat la seva preocupació pel procediment que han emprat les autoritats judicials, ja que “s’ha fet una imputació massiva de la qual els ciutadans i els propis afectats han tingut coneixement a través dels mitjans de comunicació”. Segons Padrós, això ha generat “una gran desconfiança i desconcert” tant en el sector mèdic com entre la ciutadania. 
 
El president Padrós ha remarcat que “s’han d’esclarir els fets”, ja que en les informacions que s’han fet públiques “es dona per suposat que tots els imputats han tingut una relació directa”. No obstant, ha assegurat que, tal com li han manifestat la gran majoria d’afectats “no han tingut mai cap contacte amb ningú d’aquesta empresa”. 
 
Padrós també ha anunciat que ha traslladat al president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la seva inquietud “per com s’ha gestionat tot el procediment, que necessitava finesa, cura i rigor”.