Notícies

El Comitè de Delegats Mèdics de l’Hospital Clínic sol·licita l’empara del COMB pel tractament rebut al Parlament

El president del Comitè de Delegats Mèdics (CDM), Rafael Molina, i la presidenta de l’Associació Professional del CDM, Àngels Escorsell, en representació de tots els professionals sanitaris de l’Hospital Clínic, demanen l’empara del COMB pel tractament rebut al Parlament. 

En la carta que ambdós representants lliuren al president del COMB, Dr. Jaume Padrós, manifesten el seu descontent “pel tractament rebut en algunes de les sessions del Parlament dels últims dos mesos sobre la gestió sanitària i la utilització de mitjans públics”. A més, afegeixen que les opinions d’alguns diputats són “del tot inexactes i evidencien la manca de rigor o d’informació”, com les de la diputada del Grup Parlamentari de Ciutadans, Carme Pérez, a qui demanen que retiri les seves declaracions perquè les “entenen ofensives i no ajustades a la realitat”. 

A més, al llarg de la carta reiteren que el seu principal interès és defensar “aferrissadament la millor medicina pública” i continuar sent un ens on els professionals sanitaris s’impliquin en la gestió i direcció del centre. En aquesta, demanen que s’aprovin el més aviat possible els estatuts del Consorci que permeten apostar per un model públic de gestió amb la participació dels professionals en el seu consell d'administració.


Recull de premsa