Notícies

El COMB vetlla per què les mútues no prenguin decisions que perjudiquin els pacients i els professionals

En relació a la Problemàtica de SANITAS, us volem comunicar que:

  • Des de finals del mes de juliol, el COMB és coneixedor que SANITAS no abona la tercera visita successiva en un període determinat.
  • Davant d’aquest fet es van fer diferents escrits, a la Direcció de SANITAS Barcelona i posteriorment al conseller delegat de l’entitat, comunicant la nostra absoluta disconformitat amb aquesta mesura. 
  • Després de les diferents accions presses, el passat dia 7 de novembre la direcció de SANITAS, ens comunica que té la intenció de retirar aquesta mesura per les especialitats de Medicina General i Pediatria amb data d’efecte la primera setmana de desembre.
  • Entenem que aquest canvi en la mesura inicial presa per SANITAS, també haurà de ser efectiva per a la resta d’especialitats afectades, i així ho hem sol·licitat formalment a la direcció de SANITAS.

Tant aviat tinguem noves informacions, us ho comunicarem.

Podeu veure les entrevistes realitzades pel programa 8aldia, de 8TV, al Dr. Ramon Torné, membre de la junta del COMB (minut 25:22), i al Dr. Marc Soler, director corporatiu del COMB, el dia 12 de novembre, exposant aquesta situació.