Notícies

El CoMB obre la convocatòria per a la 31a edició de les Beques de Cooperació Dr. José Luis Bada

El CoMB obre la convocatòria per a la 31a edició de les Beques de Cooperació Dr. José Luis Bada

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha obert la convocatòria per sol·licitar les beques Dr. José Luis Bada adreçades a la formació de metges en matèria de cooperació. Els candidats que vulguin optar a una d’aquestes beques ja poden enviar la seva sol·licitud a través del següent formulari. El termini estarà obert fins a l’11 d’octubre de 2024 (inclòs).

L’objectiu d’aquest programa de beques és donar suport econòmic a aquells metges col·legiats que vulguin cursar formació de postgrau (màsters, postgraus, cursos d’especialització, etc.) en matèries relacionades o aplicables al camp de la cooperació internacional, ja sigui en centres de formació estatals o d’àmbit internacional, públics o privats. També podran optar a beca aquells metges col·legiats que vulguin realitzar estades formatives o docents en països de baixa renda.

D’altra banda, també les poden sol·licitar aquells metges de països de renda banda que estiguin avalats per un metge col·legiat al CoMB i que vulguin fer formació de postgrau o estades formatives o docents relacionades i aplicables a l’àmbit de la cooperació.

Les Beques Dr. José Luis Bada

Les Beques Dr. José Luis Bada es lliuren des de l'any 1993 i atorguen suport econòmic a metges i metgesses per cursar formació de postgrau o fer estades formatives aplicables al camp de la cooperació internacional.  Fins ara, el CoMB ha destinat a les Beques Bada, en les seves 30 edicions anteriors, 1.078.000 euros, dels quals se n'han pogut beneficiar 427 metges i metgesses cooperants. La dotació econòmica d’aquest any serà de 25.384 € i cada becat rebrà una quantia màxima de 5.000 euros.

Informació relacionada