Notícies

noti excelencia foto

El CoMB lliurarà els Premis a l’Excel·lència Professional 2023 el 27 de novembre

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) celebrarà, dijous, 27 de novembre, una nova edició de l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional, un dels esdeveniments més importants, emotius i solemnes de tots els que organitza la institució. Els Premis a l’Excel·lència són un reconeixement que, des de 2004, s’atorga a metges i metgesses de diferents àmbits assistencials que, al llarg de la seva trajectòria, han destacat per representar valors essencials de la professió mèdica, com l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, etc.

Els guardons s’atorguen en els àmbits d’atenció primària, atenció hospitalària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. En total, 53 professionals rebran la distinció del CoMB en l’edició d’enguany. Així mateix, es premiaran quatre equips assistencials multidisciplinaris, posant en valor el treball en equip.

Durant l’acte de lliurament d’aquesta nova edició dels Premis, que tindrà lloc a l’Auditori Axa de Barcelona, el CoMB retrà homenatge al metge Albert Jovell, traspassat ara fa deu anys, i recordarà el valuós llegat que va deixar, fruit d’una intensa tasca dedicada a prioritzar i donar valor a l’experiència del pacient durant la pràctica assistencial.

Prop de 900 professionals i 45 equips assistencials han estat guardonats amb el Premis a L’Excel·lència Professional des de l’any 2004.

La llista dels premiats de l’edició 2023 es pot consultar aquí.