Notícies

El CoMB i TicSalut signen un conveni per acreditar els continguts del portal AppSalut

El CoMB i la Fundació TicSalut han signat un conveni de col·laboració per acreditar els continguts mèdics del portal AppSalut. El Col·legi col·laborarà amb aquest organisme a través del Consell Tècnic de Web Mèdic Acreditat (WMA), integrat per un equip de metges de diferents especialitats que s’encarregaran d’avaluar i acreditar els continguts mèdics del seu àmbit i els vinculats a l’apartat funcional de l’acreditació. 


D'esquerra a dreta: Dra. Mireia Sans, presidenta de la Secció Col·legial de Metges e-salut; Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi; i Dr. Francesc Garcia Cuyàs, director de la Fundació TicSalut.

El portal AppSalut és un aparador d’aplicacions del sector salut i de benestar social que té com a finalitat garantir que la ciutadania tingui cura de la seva salut i en sigui corresponsable. Totes les aplicacions que apareixen en aquest aparador han superat un procés d’acreditació de qualitat que estableix un entorn segur i de confiança per usar aquesta tecnologia. Totes les aplicacions estan disponibles de manera gratuïta, tant per dispositius iOS com Android.

WMA és el programa d’acreditació de qualitat de webs mèdics del Col·legi. Funciona des de fa més de 15 anys amb l’objectiu d’oferir continguts sanitaris de confiança i qualitat a Internet. Els usuaris poden identificar els webs acreditats gràcies al segell de certificació WMA, que han de mostrar en la seva pàgina principal. El sistema d’acreditació es basa en els principis de bona pràctica adherits al Codi de Deontologia del Col·legi.