Notícies

El CoMB i Omplim els Magatzems proveiran els hospitals de tot Catalunya de tauletes i mòbils per millorar la comunicació entre pacients i familiars gràcies a les donacions de Mediamarkt i Parlem Telecom

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems, una xarxa de voluntariat sorgida per ajudar a fer front a l’emergència sanitària causada per la COVID-19, faran arribar en les properes setmanes més de 400 dispositius mòbils i tauletes als hospitals de tot Catalunya per facilitar la comunicació entre els pacients ingressats i les seves famílies. 

El projecte s’ha pogut coordinar gràcies a les donacions de la cadena de distribució d’electrònica i electrodomèstics Mediamarkt i l’operadora de telecomunicacions catalana Parlem Telecom, que han proporcionant gairebé 400 dispositius i 400 línies de telèfon i 4G en favor d’aquesta iniciativa. 

Xavier Borràs, director mèdic de l'Hospital de Sant Pau, Gemma Craywinckel, gerent , Mireia Puig, cap d'Urgències i membre de la Junta de Govern del CoMB, i Marga Esteve, directora d'Infermeria

Aquest matí, la cap d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau i membre de la Junta de Govern del CoMB, Mireia Puig, ha lliurat els primers dispositius a la gerent del centre, Gemma Craywinckel; acompanyada del director mèdic, Xavier Borràs; i de la directora d’Infermeria, Marga Esteve. En els propers dies, s’articularan entregues en els diferents hospitals de tot Catalunya, gràcies a la xarxa de voluntaris d’Omplim els Magatzems. 

El projecte comptarà en els propers dies amb més donacions gràcies a l’ajuda i la coordinació de Covid Warriors, un equip de voluntaris que ha impulsat diverses iniciatives solidàries des de l’inici de la pandèmia i que ha impulsat el projecte www.derechoaconectarse.org a escala estatal. 

El CoMB, la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems agraeixen la resposta de totes les empreses que han col·laborat amb aquesta iniciativa.

 

Entitats impulsores 

 

Amb la col·laboració de: