Notícies

Episodi 1: “D’astronautes i instagramers”

El CoMB estrena el podcast ‘Hipòcrates en pijama’, un espai per compartir experiències personals i professionals de la mà de metges i metgesses

Compartir històries, expèriencies i vivències de la mà de metges i metgesses és el principal objectiu del podcast que estrena avui el CoMB i amb el qual s’amplien els canals de comunicació col·legials per acostar continguts d’interès tant als professionals com a la societat en general. ‘Hipòcrates en pijama’ és el títol d’aquesta nova aposta del CoMB, en la qual els professionals són els grans protagonistes.

A través de reportatges i entrevistes, els professionals comparteixen coneixements i experiències relacionats amb la professió i amb l’exercici de la medicina, però també amb altres facetes més personals de les seves vides. El podcast ‘Hipòcrates en pijama’ és un espai inspirat en valors propis de la professió mèdica (rigor, ciència, ètica, humanisme…)

Cada episodi té una durada aproximada de mitja hora i consta de tres seccions:

  • Històries de metges: reportatges en què metges i metgesses comparteixen alguna faceta o projecte personals que compaginen amb l’exercici de la medicina i que sovint l’enriqueix, o bé alguna experiència singular dins de la seva tasca professional habitual.
  • Consulta 21: entrevistes amb metges i metgesses sobre temes molt diversos lligats a la medicina i/o la salut i en els quals són especialistes.
  • Perles de Museu: apunts sobre curiositats del món de la medicina des del punt de vista de la història, de l’art, etc.

‘Hipòcrates en pijama’ és un espai produït i realitzat per l’equip de Comunicació del CoMB, que compta amb el suport tècnic de Betevé Ràdio i amb la col·laboració del president de la Fundació Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, Xavier Sierra.

Més informació