Notícies

El COMB acull el primer Networking Breakfast del projecte Districte de Coneixement de Sarrià-Sant Gervasi

El districte de Sarrià-Sant Gervasi ha endegat les activitats del projecte Districte del Coneixement amb la celebració del primer “Networking Breakfast” que ha tingut lloc a la seu de Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. 
Aquestes trobades busquen facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció de la emprenedoria i el creixement empresarial, dins el projecte de Districte del Coneixement. Aquest projecte engloba 140 professionals de 80 empreses i institucions diverses, entre els principals agents acadèmics, sanitaris i econòmics de Sarrià-Sant Gervasi. 

Els Networking Breakfast tindran lloc a diferents escenaris institucionals i empresarials del districte i permetran fomentar la relació entre els diferents agents del districte, l’actualització sobre temàtiques d’interés i compartir experiències i coneixements. 

El primer Networking Breakfast va estar conduït pel Sr. Joan Puigdollers, regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi i va comptar amb la presència del Dr. Jaume Padrós, president del COMB.