Notícies

El Col·legi de Metges de Barcelona homenatja els seus col·legiats centenaris i els col·legiats honorífics

El Col·legi de Metges de Barcelona homenatja els seus col·legiats centenaris i els col·legiats honorífics

La Secció Col·legial de Metges Sèniors del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va reconèixer durant la seva assemblea anual, celebrada el passat 15 de juny, la figura dels metges i metgesses que tenen 100 anys o més i que formen part de la col·legiació. 

Durant l’acte es va expressar la felicitació i l’agraïment per la seva labor professional al doctor Pedro Bernadás Mújica, de 105 anys; la doctora Caterina Gibert Ferrer, de 101 anys, i el doctor Jaume Torner Sallés, de 100 anys. Tots tres professionals van rebre una menció especial durant l’acte com a mostra de l’admiració i reconeixement del CoMB a la seva trajectòria. 

Durant l’acte, es va fer entrega també del diploma als metges i metgesses honoraris, que són tots aquells col·legiats que han fet 70 anys. En aquesta ocasió, s’han reconegut 1.486 professionals, mig centenar dels quals van assistir presencialment a l’assemblea i van recollir el seu diploma. 

L’acte de reconeixement del CoMB als metges i metgesses centenaris i honorífics havia quedat ajornat durant els dos anys de pandèmia i ha estat en l’assemblea de la Secció de Metges Sèniors d’enguany quan s’ha pogut fer finalment la menció corresponent. Els col·legiats centenaris i els col·legiats honorífics homenatjats en l’assemblea del mes passat corresponen, doncs, als metges i metgesses que van fer anys entre el juny del 2019 i el juny del 2022. 

 

Més informació