Notícies

Vot per correu

El Carnet de col·legiat amb certificat digital és vàlid per sol·licitar el vot per correu a les eleccions del 14-F

Si voleu sol·licitar el vot per correu per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer, ho podeu fer per via telemàtica a través del web Correos.es amb el vostre carnet de col·legiat amb certificat digital. 

Per fer-ho, haureu de seguir els següents passos

  • Instal·lar el lector de targetes i el software de lectura si no ho teniu fet ja. Per fer-ho podeu anar a la plana web de FirmaProfesional i descarregar el “KIT DE INSTALACION”. També ho podeu descarregar directament aquí.

 

 

La següent pàgina us mostrarà les instruccions per fer la sol·licitud.

 

Haureu de descarregar el software Autofirma. Ho podeu fer amb l’enllaç que us apareix a la pàgina amb les instruccions o directament aquí.

  • Aquesta instal·lació cal fer-la des d’un ordinador amb permisos d’instal·lació. 
  • Si ho feu des d’un ordinador del vostre centre de treball és possible que no tingueu drets per instal·lar software o per accedir al les diferents pàgines. En aquest cas, parleu amb el responsable del servei d’informàtica del centre per veure si és possible fer aquesta instal·lació.
  • Un cop tingueu instal·lat el software, feu clic al botó continuar del quadre inferior dret.
  • Seleccioneu el vostre certificat digital a la finestra emergent, poseu el vostre PIN i aneu seguint els passos que us indica el web.

Si teniu dubtes, podeu contactar amb la Unitat d'Atenció al Col·legiat.