Notícies

Crida del Departament de Salut als metges i metgesses jubilats en els últims dos anys davant la situació d’emergència sanitària

El Departament de Salut ha fet una petició formal als quatre col·legis de Metges de Catalunya perquè els ajudem a trobar metges i metgesses jubilats en els últims dos anys que puguin estar en disposició de reincorporar-se al servei actiu i fer tasques de reforç davant la situació d’emergència saniàtària. Els centres del SISCAT ja han rebut instruccions precises de com articular la reincorporació al servei actiu d’aquests professionals, pel que recomanem que els professionals voluntaris que es troben en aquesta situació es posin en contacte directament amb els centres on havien estat treballant.

Podeu consultar aquí la carta que la Direcció general de professionals de la salut del Departament de Salut ha adreçat al president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, Dr. Josep Vilaplana.

 

 Informació relacionada

Alta temporal i gratuïta de la pòlissa RCP per a metges i metgesses que treballaran a centres sanitaris durant l’emergència sanitària

La companyia Sham, mútua asseguradora amb qui el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) té contractada la cobertura per RCP, ofereix l’alta de la pòlissa de RCP temporal i gratuïta per a tots aquells metges i metgesses que es trobin sense activitat, que recentment han superat les proves MIR o bé estan preparant-les i que durant l’emergència sanitatària s’incorporin als centres sanitaris fent tasques de reforç .