Notícies

Premis a les millors pràctiques en Conciliació

Convocatòria de la segona edició dels Premis a les millors pràctiques de Conciliació al sector sanitari del CCMC

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya acaba d’obrir la convocatòria 2024 dels Premis a les millors pràctiques de Conciliació al sector sanitari, que enguany celebren la segona edició. El termini de presentació d’iniciatives s’ha obert avui, 6 de novembre. Des del CCMC i els quatre col·legis de metges catalans, s’anima tots els equips que hagin dut a terme alguna iniciativa en aquest àmbit al llarg del darrer any a presentar els seus projectes.

L’any passat, el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya va posar en marxa aquests Premis per promoure la visibilitat dels projectes, així com dels professionals i dels centres compromesos a facilitar la conciliació de la vida professional i personal en l’àmbit sanitari. Els Premis volen contribuir al coneixement i a l’intercanvi, tot generant un banc de bones pràctiques en aquest sector que permeti aprendre uns dels altres i, al mateix temps, sensibilitzar la societat de la necessitat de fomentar la conciliació dels professionals.

Les tres iniciatives guanyadores de l’edició 2023, liderades per professionals i organitzacions que van ser bones mereixedores del reconeixement, es poden consultar en aquests enllaços: Equip d’Atenció Primària de l’ABS d’Olot, CAP Gornal de l’Hospitalet de Llobregat i Hospital General de Catalunya (Servei de Pediatria).

Tal com s’especifica a les bases, la convocatòria s’obre a les categories d’atenció primària, atenció hospitalària i altres àmbits assistencials (sociosanitari, salut mental, etc.). Poden optar als Premis aquells metges i metgesses que duguin a terme la seva tasca assistencial en qualsevol àmbit de l’atenció sanitària i que treballin a centres sanitaris catalans. Les propostes s’han de presentar a través d’aquest formulari.

L’acte d’entrega dels Premis a les millors pràctiques de Conciliació al sector sanitari 2024 serà el 21 de març a les 17h30 a la Sala d’Actes del CoMB, coincidint amb la setmana de la Conciliació i la Coresponsabilitat.