Notícies

Conveni de col·laboració entre Càritas i COMB

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Càritas Diocesana de Barcelona han signat un conveni de col·laboració a través del programa “Entitats amb cor”. La finalitat d’aquest acord és apropar a la comunitat mèdica l’experiència de Càritas des del punt de vista social, del voluntariat i de la responsabilitat social corporativa. Aquest conveni també es va signar amb el Grup MED, el conjunt d’empreses propietat del Col·legi.El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Grup MED promouran entre els seus col·legiats, clients i treballadors el coneixement de la realitat social i de les accions que duu a terme Càritas, amb activitats de divulgació i amb el foment del voluntariat entre els seus col·legiats i treballadors.

El conveni ha estat signat pel part del Dr. Jaume Padrós, president de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, i del Sr. Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona.

Ambdues institucions comparteixen valors molt rellevants que es reflecteixen en la empatia entre les persones que estan en situacions més vulnerables com són la malaltia, l’atur, la solitud, la manca d’oportunitats, la pobresa vergonyant, radical o heretada. El President va expressar la gran satisfacció de col·laborar amb una organització com Càritas que promou els valors necessaris per a una societat més justa i compromesa, que intervé sobre les desigualtats socials. 

  • Si vols més informació sobre Càritas o com fer-te voluntari, clica aquí.