Notícies

Webinar: Com trobar feina després del MIR?

Com trobar feina després del MIR? Disponible el vídeo de la sessió íntegra

La secció col·legial de Metges MIR i Metges Joves i l’Àrea d’Ocupació del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) van organitzar, el passat 12 d’abril, la sessió online “Com trobar feina després del MIR” adreçada als metges i metgesses que estan en els darrers anys de la residència.

Durant la sessió, el cap de l’Àrea d’Ocupació, Berenguer Camps, va informar sobre les característiques del mercat de treball en l’àmbit de la medicina, els tipus de contractes i altres aspectes normatius i fiscals a tenir en compte per a l’exercici de la medicina. A més, la tècnica d’aquest servei col·legial, Susanna Garcia, va oferir consells i bones pràctiques sobre com cercar feina, elaborar el curriculum vitae i encarar amb èxit els processos de selecció.

L’Àrea d’Ocupació del CoMB és un servei col·legial ofereix assessorament professional als metges i metgesses sobre l’entorn laboral i l’etapa de la residència. A més, gestiona la borsa de treball especialitzada en l’àmbit mèdic del Col·legi amb ofertes on es garanteixen uns criteris de qualitat. 

Més informació