Notícies

Col·laborem per fer front a la multa imposada a Acció Cultural per les emissions de TV3 al País Valencià

Ha arribat a la nostra entitat una petició molt especial, encapçalada pels Molt Honorables expresidents de la Generalitat de Catalunya, Srs. Jordi Pujol i Pasqual Maragall, pels abats dels monestirs de Poblet i Montserrat, i pel president d’Acció Cultural, arran del fet que l’associació Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha estat multada per l’actual govern valencià amb 300.000 €. Se’ns convida a col·laborar de manera activa, junt amb d’altres milers de ciutadans i ciutadanes, per fer front col·lectivament a aquesta multa (ja que el seu volum supera les possibilitats de qualsevol associació) i a expressar el nostre rebuig més ferm i decidit a aquesta.

La col·laboració consisteix, concretament, en una aportació econòmica individual d’un mínim de 10 €, que es pot ingressar al compte La Caixa 2100-0700-17-0200599135. Com a reconeixement a la seva participació en aquesta campanya de dignitat i solidaritat nacionals, ACPV us farà arribar una reproducció d’una obra classificada original d’Antoni Tàpies, l’artista català més internacional, donada pel pintor de manera gratuïta expressament per a l’ocasió. 

Davant la gravetat del fet que motiva aquesta crida –el qual atempta contra la llibertat d’expressió, la pluralitat informativa, i la normalització de la llengua catalana en el conjunt del seu àmbit lingüístic -, creiem que és necessari donar una resposta solidària i contundent. Esperem, per tant, comptar també amb la seva aportació. 

Per a més informació, pot trucar al 96 391 83 86 o consultar el web