Notícies

Cava solidari per eradicar la pòlio en el món

Apreciat col·legiat,

Des de fa més de 20 anys Rotary International està treballant, junt amb UNICEF i la OMS, per eradicar la poliomielitis del món. Aquest programa es coneix com POLIO+. 

Aquests dos últims anys s’hi han afegit la Fundació Bill&Melinda Gates amb una donació de 355 milions de dòlars, la Fundació Google amb 3,5, el govern d’Alemanya amb 130, i el de la Gran Bretanya amb 150 milions de dòlars.

Rotary International s’ha compromès a recollir, entre els seus membres, 200 milions de dòlars més en dos anys. El muntant total de 835,5 milions de dòlars que s’espera recaptar ajudarà a eradicar aquesta plaga del món. Actualment queden 4 països pòlio-endèmics: Afganistan, Índia, Pakistan i Nigèria.  
Clubs rotaris del nostre entorn han organitzat el Comitè del Cava, que junt amb la desinteressada col·laboració del Consell Regulador del Cava, preparen cada any un tast per escollir el cava guanyador del Concurs de la Solidaritat Rotaria. 

Aquest any, en el VI Concurs ha resultat guanyador el Brut Reserva de Bodegues Sumarroca SL, que us oferim en caixes de 6 ampolles amb ports gratuïts a partir de 5 caixes. 

El preu de cada ampolla inclou un donatiu de 1,50 € per el Programa POLIO+, que ens permet vacunar 3 nens. 

Aquí teniu el formulari de comandes que podeu enviar por correu electrònic o per FAX. 

Per enviar el document per FAX, s’ha de trucar al 972 874 388.

Per enviar per correu electrònic, l’adreça és:
 

Per obtenir més informació, podeu consultar aquest tríptic explicatiu. Recordeu que, PER CADA AMPOLLA QUE COMPREU, VACUNEM TRES NENS CONTRA LA POLIO.

Gaudireu de un bon cava i gràcies per la vostra atenció. 

Dr. Antoni Dueso Parache
COMB col. Nº 18.256