Notícies

Benvinguda MIR

Benvinguda als nous col·legiats i col·legiades MIR. Vídeo i àlbum de fotos de l’acte disponibles

Més de 300 metges i metgesses MIR que acaben de triar la plaça per fer la residència i que, per tant, també acaben de col·legiar-se van venir fins a la seu del CoMB el passat 18 de maig per participar i gaudir de l’acte de Benvinguda MIR que el Col·legi va organitzar per a tots aquests joves professionals.

Per començar aquesta trobada, els assistents van escoltar amb atenció els missatges que els van adreçar diferents membres de la secció de Metges MIR i Metges Joves del CoMB. La presidenta, Mar de Pablo, els va donar informació bàsica sobre serveis del col·legi i va exposar els projectes que la secció ha posat en marxa i als quals va convidar tots els assistents a participar-hi.

Benvinguda MIR

La vicesecretària del CoMB, Sònia Miravet, també va adreçar unes paraules als joves professionals i va parlar-los de valors i de com la professió es projecta cap al futur, tenint en compte factors com la demografia o els avenços científics i tecnològics.

Amb un to distès i festiu, l’acte va incloure un sorteig de regals i una festa on els joves metges i metgesses van poder gaudir d’una estona per als retrobaments i les xerrades, amb un sopar còctel i música per ballar o escoltar.

Més informació