Notícies

Web comb.cat

Àrea privada: el teu espai personal al nou web del CoMB

El Col·legi de Metges de Barcelona estrena nou web i amb ell, noves funcionalitats que et permetran cercar la informació d’una manera més fàcil i realitzar les teves gestions col·legials de manera més àgil. 

Una de les grans novetats és la posada en marxa de l’Àrea Privada del col·legiat, un espai personal on consten les teves dades personals i professionals i des d’on podràs accedir de manera directe  i fàcil a tots els tràmits col·legials. 

Dins aquesta àrea privada podràs demanar cita prèvia, iniciar un tràmit i consultar l’estat en què es troba alguna de les gestions realitzades amb la Unitat d’Atenció al Col·legiat. Podràs també fer una ullada al teu rebut col·legial i al detall de les quotes i descarregar diplomes d’assistència a actes, entre d’altres. 

A l’espai personal del col·legiat s’hi accedeix des de la part superior del web, amb l’usuari i la clau col·legials que tenies fins ara, i és un espai que anirà guanyant funcionalitats.  

El nou web del CoMB té un disseny responsiu i per tant adapta dinàmicament els continguts a la mida de la pantalla del dispositiu des d’on s’hi accedeix. Així, podràs visitar i consultar el web col·legial des del teu mòbil, tauleta, ordinador portàtil o de sobretaula.

Accessibilitat, fluïdesa, rapidesa, síntesi, feedback, transparència, interacció... aquestes són les idees que han ajudat a construir el nou web col·legial, una eina cabdal en la comunicació del COMB amb els metges i amb la societat.