Notícies

3ª edició de la Nit de la Professió

El passat 1 d’octubre, es va celebrar a Igualada la 3ª edició de la Nit de la Professió, acte que convoca a tota la professió mèdica de la comarca de l’Anoia ( metges, farmacèutics, e infermeria ), i que organitzen de forma conjunta la Junta comarcal a l’Anoia del COMB, i les filials a la comarca de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i el Col·legi d’Infermeria.

Aquest any es va comptar amb la presència de l’expresident de la Generalitat, Sr. Jordi Pujol, que va instruir a l’auditori amb la conferència que duia per títol “Visió de l’actualitat sanitària al nostre país“.

Posteriorment es va celebrar un sopar, on els prop de 150 assistents van poder compartir la vetllada entre companys, abans de retre un merescut homenatge a aquells que finalitzaven la seva vida laboral per jubilació, i ja mirant cap al futur, a aquells que tot just ara comencen la seva etapa professional vinculada a la medicina.

Aquí hi han algunes fotografies de l’acte, on apareixen el Dr. Jaume Sellarés (tresorer de la Junta de Govern del COMB), i la Dra. Elisenda Florensa (presidenta Junta comarcal a l’Anoia del COMB).