Agenda

Orientació professional en l'àmbit de la medicina privada

L’àmbit de la medicina privada ofereix moltes possibilitats de desenvolupament i promoció professional per als metges i metgesses que volen dedicar-s’hi, però no sempre és la primera opció laboral per als residents que acaben la seva formació especialitzada.

El Col·legi de Metges de Barcelona i la Secció Col·legial d’Assegurança Lliure del CoMB organitzen una jornada informativa adreçada als professionals mèdics que volen iniciar la seva activitat en l’àmbit privat o compatibilitzar la medicina pública i amb la privada.

S'hi presentaran 5 experiències de metges i metgesses que exerceixen en l’àmbit de la medicina privada, a la qual hi han arribat des de camins molt diferents i que han desenvolupat una carrera professional en aquest sector.

Programa 

18.00 h. Presentació. Com es treballa en el sector privat?

 • Dr. Pere Torner, cap de Servei Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona. President de la Secció Col·legial d’Assegurança Lliure del CoMB.

TAULA D’EXPERIÈNCIES

18.10 h. Compatibilitzar medicina pública i medicina privada: formació, eficiència i qualitat assistencial.

 • Dr. Raúl Martos, metge especialista en urologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i soci d’Uros Associats, equip d’especialistes en urologia amb activitat a Centro Médico Teknon i Clínica Sagrada Família.

18.20 h. Desenvolupament professional i conciliació al Servei Central d’Anestesiologia de Centro Médico Teknon.

 • Dra. Adriana Bataller, metgessa especialista en anestesiologia i sòcia d’Anestalia, Servei Central d’Anestesiologia, Centro Médico Teknon.

18.30 h. L’experiència de formar-se i exercir a Bèlgica i tornar a Catalunya. Avantatges professionals i personals de treballar en l’àmbit privat.

 • Dra. Constanza Ballesta, metgessa especialista en cirurgia general i digestiva. Sòcia de Quirúrgica Cirujanos Asociados, grup de cirurgians amb activitat a Centro Médico Teknon, Hospital Universitari Dexeus, CIMA, Hospital de Barcelona i Clínica Sagrada Família.

18.40 h. Emprenedoria i lideratge empresarial a la medicina privada.

 • Dra. Anna Bargalló, metgessa especialista en Aparell Digestiu i Endoscòpia Digestiva. Sòcia d’Endosmedicina amb activitat a HM Nou Delfos, HM Sant Jordi, Clínica Diagonal, Hospital Cima, Clínica del Remei i Hospital del Vallès.

18.50 h. Exercir la medicina de família en l’àmbit públic i privat. Com compatibilitzar-ho?

 • Dra. Anna Pedro, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària i directora de l’ABS Gaudí del Consorci Sanitari Integral. Membre de l’equip mèdic de Turó Park Clinics, clínica internacional a Barcelona.

19.00 h. Assessorament fiscal i laboral en l’àmbit de la medicina privada.

 • Sra. Aischa Laarbi, directora del Departament Fiscal – Societari de Mediconsulting ETL Global SL.
 • Sr. Fernando Valverde, director de l’Àrea Laboral de Mediconsulting ETL Global SL.

19.10 h. Torn de preguntes.

19.30 h. Cloenda

Inscripció Inscripció Online

Orientació professional en l
 • Data i hora:

  27 d’abril 2023 a les 18.00 hores

 • Lloc:Sala d'actes del CoMB / ONLINE
  Passeig de la Bonanova, 47
  Barcelona
 • Organitzador:Col·legi de Metges de Barcelona
 • Contacte: