Agenda

3a Jornada Anual del GIPS: 'Tecnologia i salut: de la formació a l'aplicació clínica'

El Grup Interdisciplinari de Professionals vinculats amb la Salut (GIPS) és una iniciativa que va posar en marxa el 2022 el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC). Aquest grup promou la interacció dels professionals perquè siguin capdavanters en innovació clínica i recerca centrades en les necessitats dels pacients i perquè assoleixin els millors resultats en salut, científics i acadèmics.

El GIPS està format per professionals graduats o llicenciats, les tasques i funcions dels quals estan relacionades directament o indirecta amb la salut de les persones. Professionals sanitaris i d’altres camps (física, matemàtica, biologia, biotecnologia, etc.) que mantenen una col·laboració regular i necessària i que contribueixen a la creació de coneixement i a la presa de decisions clíniques amb aportacions dels seus àmbits.

Et convidem a la 3a Jornada Anual del GIPS “Tecnologia i salut: de la formació a l’aplicació clínica”, que organitzem conjuntament amb l’Hospital de Sant Pau i en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, Xartec Salut, EAP Sardenya, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Bioinformatics Barcelona i l’Àrea d’Innovació i Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona.

Inscripció Inscripció Online

3a Jornada Anual del GIPS:
  • Data i hora:

    12 de juny 2024 a les 09:00h

  • Lloc:Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau
    C/Sant Antoni Maria Claret, 167
    Barcelona
  • Organitzador:GIPS i Hospital de Sant Pau
  • Contacte: