Agenda

1r Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), el Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) sumen forces i experiència per organitzar, per primer cop de manera conjunta, un espai de trobada entre professionals emprenedors amb projectes d’innovació en l’àmbit de la salut i inversors interessats en el sector sanitari. Es tracta del Primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial.

L’objectiu d’aquest Fòrum és facilitar el coneixement i el contacte necessaris entre professionals i inversors interessats en el sector salut. Els tres col·legis consideren estratègic fomentar l'emprenedoria dins del sector biomèdic, donant suport a les start-ups -mitjançant l’accés al finançament en fases inicials a través de xarxes de persones inversores afins als tres col·legis professionals.

Es poden presentar al Primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial tot tipus d’empreses amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics i salut digital.

Els projectes seleccionats seran convidats a participar al programa Ready4Investment, una formació exclusiva sobre la preparació a la inversió.

 

Presenta el teu projecte fins al 31 de març

Fòrum Tricol·legial
  • Data i hora:

    13 de juny 2024 a les 16:30h

  • Lloc:Sala d'Actes del CoMB
    Passeig de la Bonanova, 47
    Barcelona
  • Organitzador:Col·legi de Metges de Barcelona, Col·legi d'Economistes de Catalunya i Enginyers Industrials de Catalunya