10a Jornada d’Orientació per als Futurs MIR (edició online)

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i la Secció Col·legial de Metges MIR i Metges Joves organitzen anualment una jornada d'orientació adreçada a metges i metgesses que han realitzat l'examen MIR i han d’escollir especialitat. Aquesta jornada ofereix informació d'interès per als futurs residents i compta amb més d’un centenar de metges i metges voluntaris que, organitzats en diferents taules, responen totes les qüestions dels assistents des de la seva experiència com a metges MIR o adjunts. A causa de la crisi de la COVID-19, adaptem el seu format habitual a una edició 100% online.

Jornada d’Orientació per als Futurs MIR

L’entorn docent del resident: marc legal i administratiu

Sra. Montserrat Gea i Sánchez. Directora General de Professionals de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.

Benvinguda

Dra. Elvira Bisbe, anestesióloga i vicepresidenta de la Junta de Govern del CoMB

Dr. Oriol Mirallas, president de la Secció de Metges Joves i Metges MIR del CoMB i Dra. Berta Areny, vocal de la Secció de Metges Joves i Metges MIR del CoMB

Webinars

Ja teniu diponibles totes les sessions.

Calendari i inscripcions

Al calendari trobareu l’horari i l’enllaç per inscriure-us a les sessions informatives de cada especialitat que tindran una durada de 55 minuts.

  • En cada sessió, un o dos residents estaran connectats per respondre tots els vostres dubtes sobre la seva especialitat.
  • Quan us inscriviu rebreu tota la informació per accedir-hi a través de la plataforma ZOOM.
  • Us podeu inscriure fins a 4 sessions diferents.
  • Si teniu dubtes, adreceu-vos a congres
  • Els formularis es tanquen 5 minuts abans que comencin les sessions.