Emprenedoria

3rd E-Health Investment Forum Barcelona

15 de juny de 2022 - 16 hores

Reserva’t la data! 3r E-Health Investment Forum Barcelona

Des de 2020, el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Barcelona Health Hub, EsadeBan i Barcelona Activa, en col·laboració amb EIT Health, organitzen el E-Health Investment Forum Barcelona: un espai únic i específic per a la inversió en salut digital.

Amb 88 sol·licituds rebudes, 19 pitches de startups i més de 1.300 participants registrats d’arreu del món, l’esdeveniment s’ha consolidat amb gran èxit.

Cada any, s’obren convocatòries dirigides a emprenedors en el sector salut que lideren projectes disruptius.

Després de rebre les sol·licituds de les startups, un panell d'avaluació compost per diferents experts del sector salut i inversió, pre-selecciona les més prometedores.

El procés de selecció, basat en el nivell de maduresa de la tecnologia, la seva viabilitat en el mercat i l'experiència de l'equip, ofereix als inversors una oportunitat única, proporcionat dealflow de gran qualitat.

 

3r e-Health Investment Fòrum

La 3a edició que se celebrarà aquesta primavera, posarà el focus en solucions digitals disruptives per a malalties cròniques. Startups centrades en software, algoritmes i plataformes digitals per a la prevenció, diagnòstic precoç, millora dels resultats, gestió i seguiment  dels pacients amb malalties de llarga durada i baixa progressió que no puguin ser previngudes per vacunes o curades per medicaments. Aquests projectes es poden desenvolupar en les àrees d'envelliment, cardiovascular, neurodegenerativa, immunològica i respiratòria. L’esdeveniment es dirigeix a projectes amb el potencial de transformar la forma com es presta l'atenció mèdica, capacitant els professionals sanitaris i millorant l'experiència del pacient i el resultat de l’atenció mèdica.

Les startups es seleccionaran en dues categories: pre-seed/seed (fins a 1 milió d'euros aixecats fins el moment) i growth (més d'1 milió d'euros aixecats fins el moment). Hi seran presents inversors de l'ecosistema espanyol i català, així com inversors internacionals que inverteixen activament en salut digital.

El fòrum se celebrarà el 15 de juny de 2022 a les 16h, a les instal·lacions d'ESADE a Barcelona i estarà disponible online. L'esdeveniment es durà a terme en anglès. Les empreses seleccionades podran exposar el seu projecte tant físicament com en línia.

Ets emprenedor? Presenta el teu projecte

Abans del 15 de maig

Presentar

Inscripcions

Inscripcions obertes fins al 13 de juny

Inscriu-t'hi

Darreres edicions:

  • 1r E-Health Investment Forum Barcelona - 29 d'octubre de 2020. Veure el vídeo
  • 2n E-Health Investment Forum Barcelona - 28 de setembre de 2021. Veure el vídeo

Entitats promotores:

COMB BHH esadeban Barcelona Activa EIT-Health

Entitats Col·laboradores:

Grup Med Meditecnologia