Emprenedoria

e-Health Investment Fòrum

Acceso al vídeo de la jornada

El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, creat el 2009 i amb dues edicions anuals, és un punt de trobada de referència entre els emprenedors i els inversors del sector sanitari.

El Fòrum està adreçat a emprenedors del sector salut amb projectes relacionats amb la biotecnologia, els medical devices, els serveis sanitaris i la tecnologia de la informació i comunicació (TIC) que cerquen finançament privat.

Per participar-hi, els projectes són analitzats per un panell d'experts que avaluen el seu nivell de maduresa tecnológica i la seva viabilitat en el mercat. Així, els inversors s'adrecen al Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona com un espai d'innovació amb qualitat.

D'aquesta manera, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català, tot promovent la innovació i l'emprenedoria entre el col·lectiu amb l'objectiu d'apropar emprenedors i inversors del sector sanitari.

e-Health Investment Fòrum

La 26ª edició del Fòrum Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2020, es va organitzar en mig de la pandèmia conseqüència del Sars-Cov-2 i dels diferents projectes presentats es va “desprendre” la necessitat de generar un espai específic per als projectes englobats a la vertical de salut digital.

Aquesta tardor acollirem la primera edició del E-Health Investment Forum Barcelona, on les startups de salut digital es podran trobar amb inversors pre-seed, seed i series A. Aquesta nova edició s’organitzarà en col·laboració amb el Barcelona Health Hub, ESADE BAN i Barcelona Activa.

En aquesta edició ens centrarem en projectes de telemedicina, és a dir, iniciatives que ofereixin serveis de salut de manera remota i que permeten monitoritzar, diagnosticar, tractar o comunicar-se amb pacients mitjançant les noves tecnologies.

El pròxim 14 de setembre de 2020 s’obrirà la convocatòria de projectes a on es seleccionaran les startups en dues categories: pre-seed/seed (fins a 1M) i growth (més de 1M). Participaràn inversors de l’ecosistema català i inversors internacional que inverteixen activament en salut digital.

El Fòrum s’organitzarà dins del marc del Barcelona Health Hub Summit, el 29 d’octubre de 2020 a les 17h i estarà disponible online.

Les empreses seleccionades podran exposar el seu projecte tant físicament com online.

Entitats promotores:

COMB BHH esadeban Barcelona Activa

Entitats Col·laboradores:

Grup Med Meditecnologia