Innovació i emprenedoria

Col·laboració entre el CoMB i el Col·legi d’Economistes de Catalunya

El CoMB (Àrea d’Innovació i Emprenedoria) i el Col·legi d’Economistes de Catalunya (xarxa de business angels EconomistesBAN) han signat un conveni de col·laboració per recolzar i impulsar l'emprenedoria en l’àmbit de la salut i generar més oportunitats en aquest ecosistema.

Aquesta col·laboració permetrà compartir dealflow de projectes, desenvolupar activitats comunes i promoure seminaris, cursos i altres esdeveniments d'interès per a tots dos col·lectius. Està prevista la realització de Fòrums d'Inversió i altres activitats que promoguin el contacte i l'intercanvi d'experiències entre emprenedors/es i inversors/es de l’àmbit de la salut.

Aquesta suma vol contribuir a donar visibilitat i suport a les persones emprenedores que desenvolupen iniciatives innovadores i sostenibles i proporcionar orientació d’experts i inversió a projectes en fase inicial.

D’altra banda, també permetrà facilitar assessorament mèdic a les startups per ajudar-les a entendre quines són les necessitats més rellevants encara no cobertes en l’àmbit sanitari.

Col·laboració entre el CoMB i el Col·legi d’Economistes de Catalunya