Alta col·legiació

L'alta de col·legiació és un tràmit obligatori i necessari per a l'exercici de la professió que cal formalitzar personalment a les oficines col·legials del CoMB per l’exigència de seguretat jurídica en la presentació del títol universitari i en la verificació d’altres documents originals i de la signatura del sol·licitant.

L'alta de col·legiació té caracter presencial i requereix petició de cita prèvia, on podràs reservar l'hora que et vagi millor per venir.

Tipus d’alta col·legial


Quotes

IMPORTANT: És un deure legal i estatutari per a l’exercici el tenir subscrita una assegurança de Responsabilitat Civil.  Si vols informació sobre la pòlissa col·lectiva del Sector Sanitari Català de la que n’és prenedor el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, prem aquí.

Si comences a exercir per compte propi pots triar entre donar-te d’alta al RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms de la Seguretat Social) o afiliar-te a Mutual Mèdica contractant el producte que ofereix com a Alternativa al Règim d’Autònoms. Aquí pots trobar més informació sobre aquest producte al que només podem accedir els metges.

Mutual Mèdica també ofereix el Mutualista Jove com a producte d’accés a la mutualitat. Mes informació.

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88


Atenció al públic:
Dll a Dj de 8.00 a 18.00
Dv de 8.00 a 15.00
Agost: Dl a Dv de 8.00 a 15.00


Truca'ns si tens qualsevol incidència


Més informació

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web