Avantatges i descomptes

Compres

Freeel

 Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 

 

- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Freeel

Bicicleta elèctrica plegable, 16kg de pes, una bateria d'alt rendiment...

Freeel és l’empresa de Barcelona pionera en la mobilitat elèctrica per la que ja han apostat milers d’usuaris particulars i més de 360 ajuntaments. 

Després de més de 5 anys d’experiència va néixer la Freeel Z03, el model de bicicleta elèctrica més venut a Barcelona des del 2016. Ho és perquè la Z03 és una ebike súper lleugera, de només 16 kg (5 kg menys del que acostuma a pesar una bicicleta elèctrica plegable), amb la màxima potència permesa per la Unió Europea (250 W) i que té una autonomia de fins a 50 km per càrrega. 

A més, és una bici elèctrica plegable que es pot desplaçar fàcilment com si fos un carretó, cosa que facilita el seu ús diari per entrar a ascensors, oficines, escales o pisos.

Amb la Z03, Freeel ha pogut fer de la bici elèctrica una solució de mobilitat neta, eficient, divertida i que elimina la tensió del tràfic diari. Una opció que fa gaudir com un nen a qualsevol que la faci servir. 

Fes-te amb la teva Freeel online a https://freeel.bike/ o al showroom de Travessera de Gràcia 125, a ple barri de Gràcia de Barcelona i escull entre més d’una dotzena de colors disponibles que faran del teus desplaçaments per la ciutat siguin un plaer diari. 

Ofereix:
Aplicació de 50€  de descompte en les compres de BICICLETES ELÈCTRIQUES FREEEL.
No acumulable a altres promocions de “packs” existents ni a productes que no siguin bicicletes elèctriques FREEEL.

Per a més informació:
Freeel
Travessera de Gràcia 125, 08012 · Barcelona
Telèfon 93 018 54 83
hola@freeel.bike
https://freeel.bike

Localitza un avantatge: