Avantatges i descomptes

Compres

Laie

Llibreria LAIE

Narrativa, història, clàssics, ciència, cinema, art, arquitectura, infantil, còmic...

A les llibreries LAIE t’ajudaran a trobar sempre allò que cerques: narrativa, història, clàssics, cinema, ciència, art, arquitectura, infantil, còmic... I, a més del format tradicional, també en e-book!

Més enllà dels llibres, els establiments Laie també ofereixen audiovisuals, objectes de decoració i útils per la llar, papereria, bijuteria i complements, articles de disseny inspirats en la ciutat de Barcelona... i un llarg etcètera. I en alguns dels espais, cafeteria i restaurant!

Les llibreries LAIE són a: Pau Claris, CCCB, Caixa Forum Barcelona, Parc Güell, La Pedrera, Cosmocaixa, Liceu, Museu Picasso, Caixa Forum Madrid i MNAC.

Condicions:
Amb el lliurament de la Targeta LAIE, especial per al COMB, podràs obtenir els descomptes següents:
- 5% descompte en llibres i audiovisuals (DVD).
- 10% descompte en objectes
- 5% descompte en el Cafè Laie Pau Claris
Aquests descomptes s’aplicaran durant tot l’any però no seran aplicables en temporada de rebaixes, ni acumulables a d’altres descomptes o promocions. Els descomptes són indirectes (a partir d'1 punt) i es podran acumular a la targeta.

A part dels descomptes, amb la Targeta Laie també obtindràs beneficis d’entitats col·laboradores. Pots consultar les promocions vigents al web www.laie.es/targeta. Per la sol·licitud a través del web, haurà d'indicar que pertany al COMB al camp Observacions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
LAIE
Pau Claris, 85
Barcelona
Tel. 93 412 68 32 
www.laie.cat

Localitza un avantatge: