Concursos artístics

Si ets metge o metgessa amb aficions artístiques, et convidem a participar en la dissetena edició del conscursos artístics

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya convoca de nou a tots els metges i metgesses artistes o amb aficions artístiques i als seus i les seves còjugues a participar en aquesta nova edició dels Concursos Artístics en les disciplines de cinema, dibuix/pintura, fotografia, narrativa breu i poesia.

Com s'hi pot participar?

Hi ha unes bases comunes per a totes les disciplines que exposem tot seguit i unes bases específiques de cada una d'elles que podeu consultar fent clic a la disciplina en la que vulgueu participar:

Bases del concurs comunes a totes les disciplines

Un any més els quatre col·legis catalans, reunits en el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, fan la convocatòria dels cinc concursos als seus col·legiats. Podeu contactar amb el vostre col·legi respectiu a l'hora de
presentar els vostres treballs.

Convocatòria: hi poden participar tots els metges col·legiats a Catalunya (també les mullers i marits i vidus i vídues de metges).

Inscripció: la inscripció és gratuïta.

Acceptació: la participació al concurs assumeix l’acceptació íntegra de les bases generals i de cada modalitat així com el veredicte del jurat corresponent.
Les obres premiades pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya podran ser reproduïdes en els mitjans que es consideri oportú així com la relació de metges participants.
Qualsevol cas no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Termini de presentació dels treballs: entre els dies 1 de març i 21 d’abril de 2017.
Com fer arribar els treballs? Els treballs en format digital (cinema, fotografia, narrativa i poesia) es poden enviar a l’adreça de correu electrònic del col·legi que organitzi la disciplina en que es participa.

La resta de treballs (dibuix i pintura i DVD en el cas que no el presentin digitalment) es poden portar al col·legi respectiu i aquest ho farà arribar al CoMB (dibuix i pintura) i a Tarragona (cinema en format DVD). A partir del 6 de juny aquests treballs seran retornats als col·legis d’origen per a què els retornin als seus autors.

Premis:

  • El premi Tritó de bronze s’atorga als guanyadors dels concursos de Dibuix i Pintura, Narrativa i Poesia. És obra d’Eusebi Arnau –escultor– i Lluís Masriera –joier–, grans artistes representatius del modernisme català.
  • El premi Antonio Muza s’atorga als guanyadors del concurs de Cinema. Antoni Muza va viure a cavall del segle I abans de Crist i del segle I després de crist. És el primer metge tarragoní del que es té notícia. El I CERTAMEN MÈDIC DE CINE AMATEUR “PREMI ANTONIO MUZA” es va dur a terme l’any 1971.
  • El premi Esculapi de bronze s’atorga als guanyadors del concurs de Fotografia. És una estàtua trobada al jaciment d’Empúries l’any 1909 durant les excavacions, fetes en dues parts, i durant 98 anys fou exposada a la seu de Barcelona del Museu d’Arqueologia de Catalunya i va ser portada a la seu d’Empúries el març de 2008.

Jurat: estarà format per experts de reconegut prestigi a criteri del col·legi organitzador del respectiu concurs. Els premiats de cada modalitat podran formar part del jurat de la convocatòria de l’any següent i, en aquest cas, no podran presentar-se a concurs.

Acte de proclamació i lliurament de premis: tindrà lloc en el marc de la VII Jornada Cultural del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya que es durà a terme a Girona el proper 17 de maig de 2017. Els premiats de tots cinc concursos seran convidats pel col·legi que organitza cada disciplina a assistir-hi amb un/a acompanyant per tal que puguin recollir el seu guardó.

Distribució de disciplines i col·legis

Cinema amateur:
Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.
Sra. Elisabet Mata
Via de l’Imperi Romà, 11. 43005 Tarragona - Tel. 977 23 20 12 - comt@comt.cat

Dibuix i Pintura / Narrativa breu:
Col·legi de Metges de Barcelona.
Dept. d’Activitats i Congressos. Sra. Patrícia Martínez
Pg. Bonanova, 47. 08017 Barcelona - Tel. 93 567 88 60 -

Fotografia digital:
Col·legi Oficial de Metges de Girona.
Sra.Ruth Espuche
Carrer Albereda, 3-5. 17004 Girona - Tel. 972 20 88 00 - comg@comg.cat

Poesia:
Col·legi Oficial de Metges de Lleida.
Sra. Maria Àngels Sánchez
Rambla d’Aragó, 14. 25002 Lleida - Tel. 973 27 09 76 - secredir@comll.cat

 

 


Ens pots trobar a...

E-mail:Tel
:
93 567 8860

Atenció al públic:
Dll a Dv de 8.30 a 15.00 h.
Dll a Dj de 16.00 a 18.30 h.

Localització
:
Planta baixa
Ascensor A


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web