¿Algun día sabràs...?

¿Algun día sabrás...?

Autor: Dr. Jordi Pou i Fernàndez

Editorial Círculo Rojo. 2022
169 pàgines. Novel·la. Rústica
ISBN: 978-84-1137-112-4
12,50€
Correu de l’autor: jordipou7462@gmail.com

Descarregar fragment
El bagatge de l’autor, pediatre expert en maltractaments infantils i alhora escriptor, dona com a fruit una novel·la d’argument versemblant, centrada en la pederàstia en el si de la família.

El que hauria de ser la vida plàcida d’uns infants s’esquinça per sempre per uns fets aberrants que sorprenen per la seva cruesa. El riu de la vida s’endú els protagonistes per dos escenaris diferents i acaben cercant en la revenja una redempció, al marge d’una justícia del tot cega.

Tant els aspectes narratius com els diàlegs tenen un estil planer, que s’adapta a la vida real i ens fa més propers els personatges. La medicina també té un paper central en els fets que es descriuen i tot plegat destil·la una història que pot semblar més testimonial que fictícia.

Aquesta novel·la té interès literari i social; és amena i de bon llegir, absolutament recomanable per a tot tipus de lectors.
Jordi Pou i Fernàndez

Nat a Barcelona el 1947, cursa els primers estudis i el batxillerat al Liceu Francès, i posteriorment estudia Medicina a la UB, on obté la llicenciatura l’any 1970. S’especialitza en Pediatria a l’Escola Professional de l’Hospital Clínic i es doctora per la UB el 1991. Exerceix la Pediatria a l’Hospital de Sant Joan de Déu i el 1993 esdevé cap del Servei d’Urgències i de Pediatria, càrrec que ocupa fins la seva jubilació, el 2012. Professor titular de la UB el 2001, és coordinador de l’àrea de Pediatria del 2012 al 2017. És expresident de la Sociedad Española de Pediatria. Va rebre el premi a l’Excel·lència Professional del CoMB el 2014. Ha escrit llibres i articles de la seva especialitat. Aficionat a la jardineria, al bàsquet i a l’escriptura, es forma en tallers literaris i el 2019 escriu la primera novel·la “¿Qué sucedió en la carretera de la Mola?”. L’actual és la segona i confiem que la seva activitat creativa tingui continuïtat.